Qualitat garantida

La qualitat dels nostres productes

Els productes que nosaltres els oferim des del primer dia en les màquines de cafè són de 1a. qualitat i categoria i els continuem posant ja que ens han donat seguretat per poder seguir oferint una qualitat immillorable.

Productes

  • Cafè crema, Cafès del Bages de Salelles
  • Cafè Mundi – Cafè Solidari – Cafès del Bages de Salelles
  • Cafè descafeïnat Ilstant d’ Avinyó
  • Xocolata 14% cacau Ilstant d’ Avinyó
  • Llet 70% de llet sencera Ilstant d’ Avinyó
  • Te vermell a/ llimona sense colorants Ilstant d’ Avinyó

Registre Sanitari V. Manresa, nº 40.09302/CAT

Tots aquests productes són de proximitat, KM 0

També disposem de les marques més comercials per els nostres productes sòlids, de snacks, al igual que per les begudes fredes.

L’Aigua en la qualitat final d’ un bon cafè…

Gràcies a les noves tecnologies disposem d’ un nou sistema de filtrat de l’aigua potable on el calci pot ser minimitzat. Per a tal, els ions de magnesi son remoguts i restituïts per ions d’ hidrogen. Una etapa de filtratge addicional elimina l’ excés de carbó activat que algunes vegades ve de les instal·lacions domestiques, olors estranys, gustos com ara el clor i el contingut de metalls pesats com el plom, el coure, etc, son reduïts significativament my essay help.

El filtre és un recanvi simple, totalment automàtic en el seu funcionament, sense necessitat d’ intervenció per part de tercers i amb un resultat de descalcificació i purificació de l’aigua perfectes, deixant els nivells de sals minerals inalterables i eliminant l’ excés d’ elements perjudicials, tant per una tassa de cafè com per al bon funcionament de la màquina.

Ara sí podem dir que, a cada màquina, fem servir una aigua millor per obtenir la millor tassa de cafè.

01_bestmax-01