Línia verda

Procurem ampliar la nostre línia verda de productes saludables, que destaquem en color verd, els quals estan dins dels paràmetres de greixos i sucres que estableix el projecte de Llei de Seguretat Alimentaria i Nutrició aprovada pel Senat en sessió del dia 8 de juny de 2011.

Producte Pes GRS. KLC Greixos Saturats Trans Sucre Sal Sodi Edulco Cafeïna
Valors Recomanats 200 7,8 2,2 0 15 0,5 0,2 0 0

De fet, hem implantat la línia verda complerta en diversos emplaçaments i està tenint molt bona acollida. Hem identificat els productes amb etiquetes verdes en tots els productes saludables de la nostre línia verda.

Apostem per una nutrició més saludable, nous productes amb llum verda.

Per tots és ben sabut que, menjar correctament és el millor per a la nostra salut. Els productes menys recomanables son, en moltes ocasions, els que més bons trobem i els que més ens agraden i si ja estan preparats. Jeux de casino gratuits sans inscription. Però hi podem posar solució, orientant els nostres hàbits i ingerir el mínim possible de productes processats.

Per poder assolir aquest repte per alguns i/o mantenir els ja bons hàbits d’ altres, Vending Manresa ha posat a l’ abast del consumidor una nova línia verda de productes especialment triats, entre els més comercials, pe aquells que volen seguir menjant sa fora de casa i d’altres productes seguin els valors recomanats pel Senat.

Aquesta aposta, productes més saludables, és pionera en el món del vending a la comarca del Bages i la dificultat amb la que ens trobem a l’hora de buscar aquests snacks és una crida al fabricant que encara no ha fet els deures, però que posa, una vegada més, al descobert que es fabrica allò que es consumeix i que és el que la majoria de la població reclama.