Empresa

Qui som

L’ empresa es va fundar al 1972, llavors l’ activitat del vending no era gairebé coneguda, tan sols les grans empreses tenien al seu abast aquest servei.

Els nostres començaments van ser amb pocs recursos però amb un gran coneixement de les capacitats que teníem que desenvolupar. Una furgoneta i algunes màquines van ser els nostres principis i nosaltres creixíem amb clients importants que a l’ actualitat encara segueixen dipositant la seva confiança en nosaltres.

El nostre afany de millorar, donar un bon servei i de qualitat al nostres clients, ens han fet sempre un nom en el mercat i amb un constant esforç i dedicació ara som líders en el sector dins la comarca.

La nostra empresa és reconeguda com una empresa amb qualitat, servei i professionalitat .

En qualsevol cas, la il·lusió i l’ esforç segueix sent el mateix.

A l’ actualitat son molt i variats el clients que ens confien el servei de Vending, des de els Centres Sanitaris, departaments de las Generalitat, Cossos de seguretat ( Policia Local i Nacional), centres escolars, de formació, esportius, consultoris mèdics, empreses de tots els sectors i clients mes petits com ara oficines, perruqueries, estètiques, etc.

També persones particulars decideixen gaudir del nostre cafè a casa seva amb màquines aptes per les seves necessitats.

Vending Manresa està adherida a acv

Al servei del client

Que fem

Vending Manresa és una empresa operadora de vending que a partir de la seva petició, aporta una solució integral.

Estudiem cada petició pensant amb les necessitats del client i els oferim la màquina i el servei just.

Tenim la màquina perfecta per grans espais petits i mitjans, gràcies a una complerta gamma de màquines adaptables segons l’ espai i el servei.

El nostre servei integral, des de l’ instal·lació de les màquines fins a la reparació de les mateixes, el servei tècnic és propi.

Una manera diferent de fer Vending

Com ho fem

Disposem d’ una flota òptima, una furgoneta per cada ruta i en el cas dels snacks és frigorífica. Això i el fet que el nostre radi d’ expansió no sigui molt lluny ens permet estar a prop dels nostres clients i atendre ’ls amb la qualitat que es mereixen.

Nosaltres desenvolupem un codi d’ autoregulació.

Vending Manresa és conseqüent amb aquesta línia i per tal, documentem totes les màquines que s’ instal·len, tenim la traçabilitat de tots els productes, existeix un contracte d’ emplaçament, una facturació mensual, el nostre personal té carnet de manipulador, etc. i, amb això, som estrictes.

Dignificar el producte de begudes calentes.

La seguretat que obtindrà un bon producte de confiança i la higiene en les màquines ens avalen.